Tja, hva skjer egentlig? (foto: PSG)

Kylian Mbappé har i mange år gjort stort sett det han ville hos PSG. Etter at han før sesongen truet med å forlate klubben for Real Madrid, forhandlet franskmannen seg til en tilnærmet lik sportsdirektør-rolle i tillegg til å innkassere noen milliarder for å bære PSG-drakta. Nå går det igjen mot exit til San Bernabeu, denne gangen er det trener Luis Enrique som tar kommandoen.

Under Tuchel, Pochettino og Galtier har klubbens mestproduserende stjerne selv valgt når han skal spille, eller ikke, Luis Enrique følger ikke tradisjonen.

LES: Utelukker ikke Nagelsmann-comeback

Mot Rennes ble Mbappé skiftet ut med 25 minutter igjen av kampen, da lå PSG under 0-1. PSG karret seg til poengdeling og slapp ydmykelse på Parc des Princes, men etter kampen var et fullt pressekorps fremme med mikrofonen foran Enrique: Hvorfor byttet du ut Mbappé?!

-Vi skal venne oss til å spille uten Kylian. Det kommer til å skje på et tidspunkt, begynner PSG-treneren ifølge BBC.

-Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det. Som alle trenere gjør med deres spillere. Jeg vil ha maks konkurranse til neste sesong. Jeg vil at alle som starter skal tenke at det er en mulighet (til å bevise). Det er det jeg leter etter her og neste sesong.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester Uniteds 20 største superreserver

Dette var nye takter for Parc des Princes. Vi tillater oss å si endelig!