Tom Dent forlater Bodø/Glimt. Foto: Kent Even

Tom Dent er ferdig som trener i Bodø/Glimt. Neste stoppested blir OBOS-klubben Stjørdals – Blink. Som har vært på jakt etter en erstatter for RBK-klare Roar Vikvang.

Roar Vikvang er inne i sin siste sesong som Blink-trener. 52-åringen blir akademisjef i Rosenborg, og Blink har brukt de siste månedene på å finne ut hvem som skal erstatte ham.

Det har ført til at klubben har vært på trenerjakt og nå bekrefter klubben nyheten. Engelskmannen røper også at det ikke vil bli de store endringene etter han overtar ansvaret for klubben.

– Det vil bli noen forskjeller mellom meg og Roar, men jeg kommer ikke for å gjøre store endringer. Min rolle er å fortsette det gode arbeidet som er gjort, gjøre noen små justeringer fra hva jeg har sett av laget denne sesongen og prøve å vedlikeholde lagets posisjon i Obosligaen, sier Dent til Bladet.

Kontrakt til 2024

Engelskmannen er ingen ukjent mann i Stjørdal. Han har tidligere jobbet som assistenttrener i klubben under Gary Hogan og Nils Petter Austad. I 2016 gikk ferden videre til hans nåværende jobb som spillerutvikler i Bodø/Glimt, og de siste to årene som trener for Glimts andrelag.

LES: Bayern München toget dundrer videre

– Jeg ser virkelig frem til å begynne, og jeg er glad for at jeg får denne muligheten. Men frem til januar skal jeg holde meg unna og la spillere og trenerstab konsentrere seg om resten av sesongen, sier Dent til Bladet.

Dent har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2024. På søndag er det innkalt til pressekonferanse på M.U.S Stadion, der vil den nye treneren bli presentert.

LES: Kongsvinger med endringer internt