Haitam Aleesami

Haitam Aleesami om landslagskollega Erling Braut Haaland: «Han er ydmyk som f ***.»

I et eksklusivt intervju med Get French Football News hadde med landslagsspiller og Amiens back Haitam Aleesami spurte de om hans erfaringer med å spille sammen med Dortmund-spissen Erling Braut Haaland.

Les: Ble alt annet enn imponert av Erling Haaland

“Han er en ung fyr, men han er bare en chill fyr som elsker å spille fotball. En ting er å være rolig og han er virkelig rolig, han er en ung fyr med selvtillit. Han er ydmyk som f ***, men når alt kommer til alt er han sulten. Ja, han går med strømmen, som du sier at alt ser ut til å gå perfekt for ham. Han banker inn mål og sånt, men når han er på banen, kan du se sulten i ansiktet hans. Så uansett suksess, og det er det samme med Berge og Ødegaard, er de sultne og samtidig er de ydmyke. «

“Selv om de har det veldig bra, eller får mange mål. Rett etter kampen slår de av, og fortsetter bare. Med samme intensitet og fokus. Virkelig god mentalitet. Men Haaland for nå er bare en ung fyr som koser seg og jobber veldig, veldig hardt. Du kan til og med se det på ansiktet hans på trening og i spill med landslaget. Og tydeligvis er han en talentfull kar, flott etterbehandler, sterk, rask. Han har liksom alt, noen spillere har kanskje fart, men ikke så bra målteft. Men foreløpig har han alt, og jeg tror at med årene som kommer, vil han bare gi oss mer. ”

Les: Det brygger opp til kamp om Jesse Lingard