Fløtt deg, din mygg. (foto: united, twitter)

20-åringen har dratt på seg Man United-drakta som klubbens dyreste spiss ever. Vi husker da Erling Haaland kom til den blå delen av Manchester før forrige sesong, da fortalte Pep Guardiola at det var en «døgnet-rundt-oppfølging» av spilleren for å sikre hvile, unngå skader og sørge for at investeringen hadde de optimale arbeidsforholdene i klubben – og det fungerte. For Højlund blir det «nedtrapping» fra en fotballhverdag med den strengeste barnepiken.

Nå tror vi ikke Erik ten Hag lar Man United-spillerne være noe annet enn fulltids profesjonelle spillere, men hos Atalanta-trener Gaspari har det vært litt av et regime.

LES: Forteller Liverpool-supporterne om den tunge tiden

Tidligere Atalanta-spiller Joakim Mæhle fortalte denne uken Tipsbladet om et bisarr sett med regler, som inkluderte Højlunds forbud mot å kjøre til trening med medspillere.

-Du føler deg ikke som en person, du føler deg som et nummer. Du har ingen relasjon til treneren. Han vil stå der og gi skylda til noen for noe rart. For eksempel var han rasende vi kom sammen i bil til trening. Han ville ikke at vi kjørte sammen, fordi da kunne vi sitte og prate sammen på vei til trening og hygge oss. Han ville ikke det, og jeg fikk kjeft for det, selv om vi hadde blitt enig med klubben, fordi han (Højlund) hadde ingen sjåfør, sier tidligere Atalanta-spiller Mæhle.

LES OGSÅ: Quique Setién får æren av å være første ut