For tre dager siden ble det klart at CSKA Sofia hadde kjøpt den 24 år gamle venstrevingen Tobias Heintz, for to dager siden ble han presentert for de andre spillerne og ble en del av oppkjøringen til andre del av sesongen for den bulgarske serielederen.

Det var en stund snakk om å gjøre oppholder i Sarpsborg 08 permanent, men da det ikke skjedde regnet de fleste med at det ville bli en retur til Häcken som under Per-Mathias Høgmos ledelse ble svært overaskende og overbevisende Allsvenskan mestre.

Istedenfor ble det altså Bulgaria.

Les: Tok tårevått farvel med Besiktas-fans uten å være klar for Manchester United

– Det føles bra å få til denne overgangen etter en framgangsrik låneperiode for Heintz, sier Häckens sportssjef Martin Ericsson i en uttalelse.

Det var en fantastisk god tid under mitt første år på BK Häcken. Det er veldig flinke folk i og rundt klubben, og jeg har bare gode ting å si om BK Häcken. Jeg er glad for å ha fått spille i BK Häcken under Andreas Alm og under Per-Mathias og jeg har fått mange nye venner både i Häcken som klubb og i Gøteborg som by, sier han til klubbens nettsider.

Martin Ericsson snaker om salget av Tobias Heintz uten å nevne pris:

– Heintz spilte det meste av 2021. Han hadde en god sesong, men så ble konkurransen tøffere. Nå er han utlånt til sin gamle klubb og der har han hatt en utrolig sesong. Det skal bli moro for ham å komme seg ut igjen og vi ønsker ham lykke til.

Les: Fikk tilbud om Man United-lønn hos ligaens 4. beste klubb

24-åringen ble en suksess på utlån i Sarpsborg sist sesong. Han scoret 15 mål og noterte seks målgivende pasninger.