Junior. (foto: real, twitter)

Erling Haaland bidro med assist i 2-1 tapet mot City, men klarte ikke å prege kampen. I Madrid nøyde en annen 20-åring seg ikke med å servere.

Da Vinicius jr. ble byttet ut på slutten av kampen, hadde brasilianeren dratt til med to scoringer. Det var litt snodig å se Liverpool og Real Madrid begge med flere sentrale spillere ute med skade, men La Liga-klubben viste at de har den nødvendige bredden i troppen til å levere seier likevel.

Les: Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

To scoringer av Vinicius jr., én av Asensio. Liverpool gikk til pause uten et skudd på mål, men Salah fikk rotet ballen i mål eter 51 minutter. 3-1 seier til Real var et representativt bilde av kampforløpet. Hvis Liverpool skal ha noen som helst mulighet til å revansjere seg i neste uke, hjelper det ikke med at forsvaret finner formen, noen av angrepsstjernene fra forrige sesong bør wake up and smell the coffee.