Som skapt for ungdomsfesten hos Dortmund.(foto: dortmund, twitter)

Dortmund-supporterne tok avskjed med Jadon Sancho forrige sommer. Denne sommeren er det Erling Haaland sin tur. I tur og orden forlater de største profilene klubben, som trenger sine beste spillere for å være en reell trussel til Bayern Münchens hegemoni i Bundesliga. Penger på bok hjelper ikke når de rikeste og grådigste klubbene henter Dortmunds stjernespillerne i tur og orden. Ikke overraskende har det spredd seg en uro i Dortmund for at Jude Bellingham er på exit.

Med engelsk pass, fast plass på det engelske landslaget og fortsatt status som tenåring, er de største Premier League-klubbene på jakt etter fenomenet Bellingham. 44 kamper for Championship-klubben Birmingham, 89 kamper for Tysklands nestbeste klubb og 12 landskamper for forrige EMs toer – i en alder av 18! Say no more.

Les: Eksklusivt: Todd Boehly’s vinnende Chelsea-bud rakner

Det er sterke krefter i Premier League som jobber for å hente den sentrale midtbanespilleren tilbake til balløya, et fremstøt Dortmund skal få problemer å stå imot.

Heldigvis for Dortmund-supporterne har Bellingham, med kontrakt til 2025, selv en klar oppfatning om at hans beste utviklingsmuligheter det neste året ligger hos Dortmund.

-Det eneste jeg tenker på om fremtiden er den neste kampen for Dortmund. Jeg ser virkelig frem til neste sesong. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Ja, jeg blir her neste sesong, jeg er klar for det, sier Bellingham til Ruhr Nachrichten.

Les. Bild: Heller ikke City slapp unna en irriterende klausul i kontrakten med Haaland

Mildt sagt strålende nyheter for Dortmund-supporterne.