Velkommen! Haaland signerer for City. Foto: Man City.

Manchester City har offisielt fullført signeringen av Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund, og Norges beste spiller har skrevet under på den offisielle kunngjøringen mandag morgen.

SISTE: Arsenal i samtaler med Bowen

Og hvis Man City-fansen ikke var begeistret nok over å hente et av verdens mest spennende talenter til Etihad, vil video som ble publisert i forbindelse med presentasjonen definitivt sette fyr på den lyseblå delen av Manchester.

Haaland la ikke skjul på at han ønsket å gå til City, klubben hans far spilte for mellom 2000 og 2003, og er kjent for å være fan av de regjerende mesterne som barn.

LIVERPOOL SVARER CITY: Bekrefter rekordkjøp!

Det er ikke ofte City kan skryte av å signere en spiller som har vært City-fan som barn (naturlig nok). Det legges derfor mye vekt på dette i videoen, med Haaland som gjenskaper en positur fra et fotografi av ham som barn.

På bildet sitter en ung Haaland med, med en Manchester City-drakt fra 2008/09 (sponset av Thomas Cook), med bena fra hverandre på en hvit sofa.

Haaland snakket bl.a. om sin lidenskap for Manchester City som barn, og hevder også å ha valgt klubben fordi han tror det er der han vil ta spillet sitt til neste nivå. Både med tankte medspillerne og ikke minst Guardiola.