Mildt sagt spillesugen. (foto: dortmund, twitter)

Det er skikkelig kult når hjemmesiden for Bundesliga har bilde av Erling Haaland på en artikkel med tittel «Dortmund uten Haaland» om neste Dortmund-kamp. Uten 20-åringen på banen har det skjedd mildt sagt mye hos arbeidsgiveren.

Muskelskaden har holdt Dortmund-spilleren ute i snart en måned. Nedturen med å ble sendt på rehabilitering må har blitt forsterket av hva som har skjedd i klubben denne perioden. Sure tap og Lucien Favre kastet ut av klubben har skapt en ny stemning når Haaland nå knyter på seg kampstøvlene igjen – før tiden.

Les: Mourinho gir oss en tidlig julegave på pressekonferansen før Liverpool-kampen

For det var forventet at skaden skulle holde ham ute resten av året, nå ser det ut som hvertfall noe hos Dortmund har gått i riktig retning.

-Jeg er kommet over skaden min og ser frem til å spille igjen snart, sier Haaland ifølge Kicker.

Når dette snart blir, sies ikke, men som skadefri kommer ikke Dortmund til å holde Haaland tilbake lenger enn absolutt nødvendig. Dortmund skal opp mot Union Berlin i Bundesligaen og Braunschweig i DFB Pokal før nyttår, 3. januar venter knallsterke Wolfsburg.

Les på Engelske klubber: Petr Cech fikk testet kroppen og hjelmen mot Tottenham

På tirsdag ledet Edin Terzic Dortmund til seier i sin første kamp som managervikar. To scoringer mot bunnlaget Werder Bremen holdt akkurat til seier. Nå kan Terzic glede seg til å gå inn i julefeiringen med sin norske «Der Bomber».

Les: Pau Torres skal holdes langt unna Manchester