Må klare seg uten spissen som alltid leverer. (foto: city, twitter)

Sergio Aguero skal under kniven på torsdag meldes det fra Manchester. Dette betyr at City trolig må klare seg uten sin største i front for resten av sesongen. Så hvem skal dekke opp for Aguero?

Pep Guardiola har en godt over gjennomsnittet solid tropp, men med ni kamper gjenstående og et mål om å presse Liverpool helt inn, i det minste sørge for at gapet til Liverpool ikke blir for flaut når status gjøre opp, har Guardiola en utfordring.

Les: Manchester United kan kjøpe, men må ut med 1,2 milliarder kroner

-Vi har ingen tvil om Gabriel Jesus, den eneste tvilen er at ingen enkeltstående spiller kan spille hver tredje dag, begynner Guardiola på pressekonferansen før kampen mot Chelsea på torsdag.

Så hvilke spisser skal inn og sørge for at Jesus ikke kneler? Guardiola mener han har tre spillere som han kan omformes til å spille på topp.

-Raheem (Sterling) kan spille i den posisjonen, selv Gundogan og Bernardo (Silva). Ikke som en fullgod spiss, men vi kan bruke dem, avslutter City-manageren.

Les på Popidol: Disney+ kommer til Norge 15.september

Sterling og Bernardo har begge spilt en «falsk nr. ni posisjon», mens Gundogan er vant til å bli flyttet på, der han har rotert mellom posisjonene sentral -og defensiv midtbane.

City står med 8-0 og 6 poeng etter viruspausen, men den kommende uken venter Chelsea og Liverpool. Da skal City-spissen eller den «falske spissen» møte de beste forsvarsspillerne i ligaen.

Les: ESPN: Full konflikt hos Tottenham