Tøft, vanskelig. Grrr.

Denne uken flyttet Jack Grealish til Manchester. Det kommer til å bli en eksplosiv kombinasjon med City-spillerne når Grealish har tilpasset seg overgangen fra Villa til Guardiolas ville angrepsfotball. For Grealish blir det neppe en rolig innkjøring for å lære seg spillet, Guardiola trenger 25-åringen trolig rett fra start.

Vi husker hvordan Phil Foden og Kevin de Bruyne ble satt ut med skader under EM-sluttspillet. Det har vært stille rundt de to City-spillerne siden, nå forteller Guardiola at dette tar tid.

Les: Den svenske keeperen Pontus Dahlberg var knapt tilbake på Vicarage Road

-Phil vil være være out for a while, en tøff skade, vi må være forsiktig med den, begynner Guardiola ifølge Goal.

Bli bra. (foto: city, twitter)

-Kevin er fortsatt ute. Jeg tror han vil komme tilbake noe tidligere enn Phil, men begge er still out for a while, sier City-manageren.

Community Shield-kampen mot Leicester på lørdag må gjennomføres for halv maskin, noe Guardiola ikke er spesielt happy for.

-Halve laget er ute, og vi klager ikke. I dag for managere for store klubber, det er så mange internasjonale kamper – vi kan ikke gjøre jobben. Vi er her for å sikre team sprit så godt som mulig. Du har bare har fire, fem uker til forberedelser.. Så vanskelig, kampprogrammet er crazy, så tøft, kommer det fra Guardiola.

Som kan takke fotballgudene for at han ikke fikk en Super League på toppen av det hele.

Les: Broren til Emiren av Qatar bekrefter at Lionel Messi vil signere