Ikke redd for å ansette gamlesjefen. (foto: city, twitter)

Liverpool har hektet Manchester City av gullkampen i Premier League. 11 poeng er noe Klopp og gjengen aldri vil gi fra seg, selv om vi så vidt har revet av november-arket fra kalenderen. Så hva skal du gjøre fremover for å ta igjen forspranget, Guardiola?

City trenger nye spillere, men akkurat nå ser det ut som markedet er i ferd med å tørke ut. Spillere vil alltid være til salgs, men de få Guardiola kunne ha tenkt seg som forsterkning ser ut til å være utenfor rekkevidde.

Les: United ikke lenger øverst på lista til Sancho

Han prøvde seg i sommer uten å lykkes, og har hvertfall ikke tro på at overgangsvinduet i januar vil bringe noe nytt.

-Jeg får ingen nye spillere i januar. Hvis vi ikke kan hente spillere om sommeren, skjer det heller ikke i januar. Hivs det kommer en utrolig mulighet som kan vare de neste fire, fem, seks årene, så skal vi overveie det, men det er umulig. Klubbene vil ikke selge de spillerne vi anser som interessante, sier Guardiola ifølge Sky Sports.

Les: Zlatan enig med gamleklubben

Vel, helt tørke var det jo ikke. Harry Maguire sto øverst på ønskelisten, men valgte erkerivalen og jyplingen Ole Gunnar Solskjær.

Sorry, City-supportere, det virker som lista fra de foregående to sesongene må senkes noe. Selv ikke Guardiola ser ut til å ha noen kortsiktig løsning på lager.