Har endelig skjønt sin rolle hos Messi. (foto: barcelona, twitter)

Vi vet ikke om det er sommervarmen eller det er å ta på seg den nøytrale landslagsdrakta som gjør det. Antoine Griezmann har hvertfall ingen problemer med å lufte misnøyen i Barcelona.

Franskmannen kom seg riktignok gjennom sesongen på en god måte, faktisk hans første solide sesong hos Barcelona. På banen i 50 kamper med 20 scoringer, 12 assists og som Messis nye buddy, tegnes et helt annet bilde enn forrige sesong.

Les: Klopp hyller giganten Wijnaldum

Da skjønte verken Griezmann eller Barcelona-supporterne hva de skulle med hverandre.

På tross av en gjennomgående sterke sesong av Griezmann i en skuffende én for Barcelona, var 30-åringen alt annet enn happy før nyttår.

-Ja, jeg har vært meget utilfreds i Barcelona. I begynnelsen av sesongen da jeg satt mye på benken, følte jeg meg ikke viktig. jeg er vant til å spille hver kamp, så det er klart jeg ikke hadde det bra, begynner Griezmann ifølge Marca.

Les på Tysk fotball: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Ikke helt praten Koeman ønsker av spillerne sine, men så husker den franske landslagsspilleren at han fortsatt har et arbeidsforhold til Barcelona.

-Men det var trenerens beslutning, og det eneste jeg kunne gjøre var å bevise at jeg skulle spille, sier Griezmann.

15. juni skal Frankrike opp mot Tyskland på Allianz Arena i München. Hos Les Bleus har Griezmann hatt superstjernestatus, neste uke får vi se om denne opprettholdes.

Les: Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller