Barcelona fortsetter som planlagt. (foto: neymar, twitter)

Vi prøver å ikke bare skrive når Neymar roter det til utenfor banen, men brasilianeren gjør det ikke lett for oss.

For når vi har gledet oss over at Neymar er tilbake på riktig spor de siste månedene med 13 scoringer og 6 assist på 14 Ligue 1-kamper, tar superstjernen disse valgene som garantert fører ham inn i trøbbel.

Les: Tenk, det var ikke Ed Woodward eller Manchester United som dreit seg ut

Før helgen var Thomas Tuchel og ristet oppgitt på hodet over at Neymar hadde booket en nattklubb i Paris for å feire bursdagen sin to dager før den viktige kampen mot Nantes. Og selvfølgelig skulle han ta med noen av PSG-spillerne med på festen.

«Jeg er ikke faren hans, bare manageren», kom det spakt fra Tuchel på spørsmål om hvorfor han tillot det.

En søndagsfest med gutta, høres ikke så altfor ille ut for å være Neymar, men det hører også med til historien at brasilianeren pådro seg en ribbeinsskade i den gnistrende 5-0 kampen mot Montpellier på lørdag.

Les på F7: Medietilsynet støtter lovforslag om å merke retusjert reklame

Ifølge The Guardian ble det uansett fest, og festen varte til langt etter leggetid for unge profesjonelle fotballspillere.

Og resultatet – uavhengig av om det var ribbeinet eller festen – Neymar har meldt forfall til tirsdagens bortekamp mot Nantes.

Vi lar PSG-manageren lufte seg litt:

– Er det den beste måten å forberede seg til kamp på? Nei, tydeligvis ikke. Er det den verste tingen som har skjedd i verden? Nei. Jeg beskytter alltid spillerne mine, og jeg virkelig elsker laget mitt. Når det gjelder denne festen, så forstår jeg at det er litt vanskelig å forsvare spillerne, men alt er ikke svart-hvitt, sier Thomas Tuchel.

Les: Joshua King føler seg brukt av Ed Woodward

Akkurat nå blir det litt for mye Neymar-rosa for oss som ønsker spektakulær fotball. Hvordan noen klubber kan forsvare å betale milliarder for Neymars uforutsigbarhet, det er nå vanskelig å forstå.

Les: ESPN: To giganter banker ekstra hardt på døren hos Jesse Lingard