Den tidligere så ekstremt dyktige direktør på Stamford Bridge.

Chelsea direktør Marina Granovskai skal være svært fornøyd, naturlig nok, med manager Thomas Tuchel. – Ikke bare er resultatene gode de er også enige om strategi og spillerkjøp.

De to er enige i at de har funnet den perfekte partneren for den 30 år gamle franske midtbanekjempen N’Golo Kanté. – Chelsea skal ikke legge noe papp imellom i sitt raid for å hente AC Milan -midtbanespiller Franck Kessie til Stamford Bridge.

Les: Liverpool holder følge med United og Chelsea, men mistet Harvey Elliott

Kessie som bare har et år igjen av sin kontrakt med AC Milan har denne sesongen etablert seg som en av Serie As beste midtbanespillere. – AC Milan har hatt uflaks, eller vært sløve, de har to ganger i sommer måtte gi fra seg spillere som har gått ut på dato. Hakan Calhanoglu gikk gratis til den andre siden av San Siro og Gianluigi Dommarumma fikk sin debut for Paris Saint-Germain i går uten at AC Milan fikk en krone i overganspenger der heller. AC Milan president Paolo Scaroni er livredd for at det samme skal skje neste sommer med Franck Kessie.

Det har vært forlengelsessamtaler en stund uten at avtale er nådd.

Chelsea er ikke alene i sin interesse, men de skal i følge journalist Claudio Raimondi ligge bedre an en Tottenham, Liverpool og Paris Saint-Germain som alle har følere ute. Chelsea -direktør Marina Granovskai har en kjent og velprøvd strategi klar, hun vil tilby den 24 år gamle midtbanespilleren 8 millioner euro i lønn hvis han binder seg til en avtale om en sommerovergang så snart det blir lov i januar. 1,5 millioner euro mer en det siste tilbudet fra AC Milan.

Thomas Tuchel og Marina Granovskai ser på Kessie som en ideell midtbanepartner for N’Golo Kante i manageren sitt foretrukne 3-4-3-system.

Les: Cristiano Ronaldo: »Jeg husker hvorfor Old Trafford kalles the Theatre of Dreams»

Etter fire kamper i årets Premier League sesong har Chelsea 10 poeng på en andreplass, samme poengsum som Manchester United og Liverpool.