Hjem FotballEliteserien Målrikt mellom Strømsgodset og Sogndal
Målrikt mellom Strømsgodset og Sogndal

Målrikt mellom Strømsgodset og Sogndal

mars 18, 2017

I den enste siste treningskampen før sesongstart viste Strømsgodset at treningsarbeidet de har lagt ned i vinter begynner å gi resultater.  5-0 ble det før drammenserne ga seg for dagen.

Etter de litt daffe første 20 minuttene våknet Tor Ole Skulleruds menn opp og begynte å by på god fotball. Første mål var det forsvarer Jakob Glesnes som satte inn etter omtrent en halvtime. Og like før pause dukke Tokmak Nguen opp og satte inn 2-0-målet.  Minuttet senere var det klart for 3-0, etter at Marco Tagbajumi viste hvorfor Strømsgodset hentet han tilbake til klubben. Samme mann satte inn 4-0 rett etter pause, og etter 70 minutter fikk unggutten Andreas Hoven æren av å fastsette sluttresultatet til 5-0.

Og etter kampen var trener Skullerud godt fornøyd.

-Jeg er mest fornøyd med det fremover. Vi skaper mange sjanser, det er der det har vært litt opp og ned, fortalte han til Drammens Tidende, og fortsatte:
-Vi er bedre fremover enn vi har vært på lenge, det er noe av det bedre vi har gjort.

Så gjenstår det å se om det var Strømsgodset som var svært gode eller Sogndal som var veldig svake, men femmåls-seier like før seriestart må kunne anses som et godt tegn.

 

Les også: