Nesten i mål. (foto: liverpool, twitter)

Vi går fortsatt rundt og smiler etter å ha sett de første bildene av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Goal kan bekrefte at det skal bli mer å smile av på Anfield.

Diogo Jota ble hentet av Nuno Santo allerede i 2017 og har hatt en enorm påvirkning på ulvene og suksessen de siste sesongene. 23-åringen har egenskapen Jürgen Klopp digger, evnen til å spille solid der han blir plassert i angrepet. Ifølge Goal ser Liverpool portugiseren som den perfekte spilleren til å dekke opp for trioen Salah, Mané og Firmino.

Les: Liverpool slipper å møte 4 av kanonene hos Chelsea

Goal hevder det allerede er enighet om overgangen til opp mot 525 millioner kroner. Den portugisiske landslagsspilleren hentes til Anfield på femårsavtale, og gjør sammen med Thiago Alcantare dette til uken Liverpool-supporterne ikke trodde de skulle få oppleve etter Klopps nedsnakking av mulighetene for nyinnkjøp.

Les på Spansk fotball: Quique Setién skal gi Barcelona kamp

Ifølge Goals kilde har Liverpool sikret seg mulighetene for å nedbetale over tid, der minst 480 millioner er garantert. Hvordan Liverpool har fått til dette, forklarer Goal med at 18-åringen Ki-Jana Hoever sendes til Wolverhampton etter at Neco Williams har plassert seg foran i spilletidkøen på høyresiden.

Jota forlater Wolves etter 131 kamper med 44 scoringer. Han har en ekstrem arbeidskapasitet, målbevissthet og fleksibiliteten til å bli sendt dit Klopp trenger det i angrepet.

Vi digger det!

Les:Leicester har funnet det de må ha: En skikkelig mursprenger