Siste brikke på plass. (foto: inter, twitter)

Vi har gått helt i surr om hvor mange tidligere Premier League-spillere den tidligere Chelsea-manageren har hentet til San Siro. Little Premier League i Milano har vært en suksess, og Inter-manageren er visst sulten på mer.

Både suksess og Premier League-spillere.

Det skal skje en utskifting før neste sesong og Emerson Palmieri er av de som skal inn. Ifølge Goal er Inter villig til å by rundt 225 millioner kroner pluss bonuser for midtstopperen hos Chelsea. Og når Conte like godt er innom Stamford Bridge, er det ifølge Goal også aktuelt å ta med seg Olivier Giroud.

Les: Spar milliarden, United kan nå droppe Jadon Sancho

Conte vet godt hva begge står for fra tiden i London, og skal ha definert de to spillerne som perfekte for Inter.

Emerson har ikke startet i en Chelsea-kamp siden 22. januar og er lite trolig inne i Lampards planer med alt som foregår med omrokkeringer i troppen og aktivitet på overgangsmarkedet.

Og Giroud?

Goal hevder Inter var enig med franskmannen i januar, men at Chelsea blokkerte en overgang da de ikke hadde funnet en egnet erstatter.

Inter har allerede en Chelsea-spiller på leie, men går duo-overgangen i orden, hevder Goal at Inter takker nei til permanent overgang på Victor Moses for rundt 106 millioner kroner og putter heller pengene inn i en halv Emerson.

Les: Bekreftet: Manuel Pellegrini er tilbake