Hjem Fotball Dette gliset kommer tilbake på fotballbanen
Dette gliset kommer tilbake på fotballbanen

Dette gliset kommer tilbake på fotballbanen

april 20, 2017

For to år siden spilte Steven Gerrard sin siste kamp. Da hadde han løpt rundt med den røde drakten på 710 kamper for klubben. Da han nå fikk muligheten til å spille under Jürgen Klopp, kunne han selvfølgelig ikke si nei.

Livverpool skriver på sine hjemmesider om denne historiske begivenheten som finner sted i Sydney, 24. mai. Da er det oppkjøring for Liverpool før neste sesong – nok en gang med Liverpool-legenden Steven Gerrard på banen.

Det er selvfølgelig ikke snakk om desperasjon fra Klopps side ved å hente inn gamle stjerner. Jamie Carrager, Daniel Agger og Steve McManaman skal sammen med Gerrard markere klubbens 125-års jubileum.

Hvorfor feire i Australia, spør du? I 2013 møtte det opp en rekordstor horde med australske Liverpool-supportere som stemte i «You´ll Never Walk Alone» under en kamp i Melbourne.

Jürgen Klopp som manager og en utsolgt stadion i Australia – Gerrard kunne ikke si nei.

– Jeg ser på ham som en fantastisk manager, og opplever at vi er veldig heldige som har fått ham til klubben. Jeg er trygg på at han kan bringe suksess til klubben. Vi «digger» ham alle sammen, sier Gerrard.

Med 95 000 tilskuere i Melbourne i 2013,  går det mot en ekstrem opplevelse for de fjerne Liverpool-supporterne. Klopp uttalte tidligere at klubben har et ansvar for å minske den geografiske avstanden til de mange australske supportere ved å ta turen over.

Gerrard husker godt opplevelsen fra Melbourne.  -Det var en helt uttrolig opplevelse. Hele stadionen var fylt av røde skjorter og flagg, som et rødt hav, sier Liverpool-legenden.

Nå får Gerrard kanskje muligheten til å trekke frem seiersgliset igjen. Denne gang under Jürgen Klopp.

(foto: premier league)

Les også:

Skuffet over Arsenal som har kontaktet sin gamle klubb i Spania

Eliteseriekeeper vil reise hjem til Iran

 

 

 

Les også: