Skal uansett ikke tilbake til Jesse Marsch. (foto: leipzig, twitter)

Det var hos Real Sociedad det tok av for Martin Ødegaard. Dette bragte ham «hjem» til Madrid, ut til Arsenal, «hjem» igjen til Madrid – og endelig «hjem» til Arsenal. For Alexander Sørloth kan mye godt skje i den baskiske klubben.

Etter at Julian Nagelsmann forlot klubben han hentet Sørloth til, skjønte vi hvilken vei det måtte gå. Jesse Marsch klarte heller ikke å lyde særlig overbevisende denne sommeren da han ble spurt om Sørloth har en posisjon i troppen. Ifølge Marca er det nå noen svinger unna et utleieopphold på 25-åringen til Real Sociedad.

Les: Cristiano Ronaldo har fått oppleve noe totalt ukjent

I sesongen da Ødegaard lekte seg på midtbanen i La Liga var klubben oppe og snuste på et topp fem-plassering helt frem til siste del av sesongen før det endte på 6. Forrige sesong ble det 5. plass, denne sesongen hentes Sørloth inn for å gi klubben litt nordisk fotballmagi.

Retning La Liga.

Les på F7: UEFA-sjef Aleksander Ceferin vil legge agenter til i Fair Play regler

Forrige gang Sørloth var på utleie (som Palace-spiller) dundret han inn 33 mål på 49 kamper. Nå skal han sammen med navnebror Isak levere for Real Sociedad. Ifølge lokalavisen El Dario Vasco hentes Sørloth inn som erstatter for Willian José, der låneavtalen skal være på plass i løpet av noen dager.

Denne midlertidige løsningen tror vi på!

Les: Lettere irritert Noah Holm velger Norge