Malang Sarr

I forkant av sist sesong, mens de nye Chelsea eierne med Todd Boehly i spissen kjøpte absolutt at de kom over av fotballspillere ble Malang Sarr lånt ut. – Sarr er en allsidig og dyktig spiller som lenge har vært på nippet av å bli hentet opp til det franske landslaget.

Oppholdet sist sesong i Monaco, var ikke spesielt bra, men etter at London-klubben i sommer ryddet unna en rekke spillere, men ikke Malang Sarr. Alle trodde alle at veien til spill i førsteelleveren ville være enkellere. Spesielt etter Mauricio Pochettino meldte sin ankomst til Stamford Bridge, den argentinske manageren skal ha en spillefilosofi som passer Sarr godt.

Les: I posisjon til å signere en av Europas heteste spisser

Det skjedde ikke og nå kommer det rapporter om at Malang Sarr kan være på vei ut av Chelsea, om enn bare midlertidig. Forsvarsspilleren har ikke spilt for Blues siden siste dag av sesongen 2021/22 mot Watford.

En en gang høyt aktet og allsidig spiller, nå virkelig ute i kulden.

24-åringens tid i Chelsea har imidlertid ikke gått som planlagt, og han ble lånt ut til Monaco forrige periode, og klarte ikke å imponere. Denne sesongen har han ikke vært i nærheten av Mauricio Pochettinos lag, og argentineren så ut til ikke engang å vite at Sarr eksisterte da han ble spurt om fremtiden hans i august.

LES: Første Premier League-trener har fått sparken – møter en gammel kjenning i døra

Det gikk rykter i sommer om at Blues kunne si opp hans lukrative kontrakt, men ingenting ble til slutt materialisert. På grunn av Chelseas overhaling av troppen deres og signering av mange unge spillere, har klubbens lønnsstruktur også endret seg, og utrolig nok er Sarr – en rest fra Roman Abramovich-tiden – blant de topp 10 som tjener best.

Dagens situasjon er åpenbart uholdbar. Chelsea taper en formue på en spiller som ikke spiller. Klubben ser etter en januar-løsning.

En av sidene som også ser etter en januar-løsning på sine egne problemer er Celta Vigo. Celta Vigo har bare 9.poeng etter 15.kamper på 18.plass. – Det er to poeng opp til den røde streken.

Trenet av tidligere Chelsea-sjef Rafa Benitez.- Blir overgangen en realitet blir han lagkamerat med tidligere Sarpsborg 08 spiss Jørgen Strand Larsen.

I følge TodoFichajes har Celta banket på Chelseas dør angående et januarlån til Sarr, etter å ha ønsket å signere ham allerede i sommer. Benitez’ lag er imidlertid ikke de eneste som ser på franskmannen, siden rapporten også nevner Real Betis som en potensiell destinasjon.

Sarr er fortsatt under kontrakt frem til 2025, så et lån vil bare være en midlertidig løsning på et problem som vil dukke igjen opp til sommeren.

Les på Radiosporten: Trenger David de Gea for å redde Premier League-sesongen