Hugill skal med.. (foto: united, twitter)

Manchester United-manager Erik ten Hag har tydeligvis ikke bruk for Donny van de Beek lenger. 26 åringen ble utelatt fra Manchester Uniteds Champions League tropp.

Den nederlandske landslagsspilleren har ikke klart å leve opp til forventningene siden han kom til United i en overgang på 35 millioner pund fra Ajax i 2020. Vedvarende skadeproblemer og mangel på form har begrenset midtbanespilleren til 60 stort sett underveldende kamper for de røde djevlene.

Les: Mektig lei Everton-spillers syting

Til tross for at overgangen til Lorient kollapset, ser Van de Beek nå ut til å forlate United.

Galatasaray og Fenerbahce har begge blitt koblet til midtbanespilleren, og det tyrkiske overgangsvinduet stenger ikke før 15. september. Det tyrkiske avisen A Spor mener at Fenerbahce er spesielt interessert i Van de Beek og at de nå befinner seg i forhandlinger.

Van de Beek kan ikke vente med å forlate Old Trafford etter å ha blitt droppet enda en gang av Ten Hag.

Tidligere i sommer hadde Donny van de Beek følgend å si om sin fremtid: «Foreløpig er det vanskelig å si hvor fremtiden min er,»

«Jeg har kommet tilbake nå etter skade, og jeg er i form nå, så jeg spiller mine første minutter etter trening i noen uker, så jeg prøver å presse så hardt som mulig»

«Hver dag kan [noe] skje, så det er vanskelig å si nå hvor fremtiden min vil være. I fotball vet man aldri, spesielt med meg, så la oss se hva som skjer.»

Van de Beeks exit ble gjort desto mer sannsynlig da Sofyan Amrabat fullførte låneskiftet til United forrige uke fra Fiorentina.

I motsetning til Van de Beek, er marokkanske landslagsspilleren Amrabat blitt utnevnt i klubbens 25-mannslag for Champions League, sammen med Jadon Sancho – som har klart seg til tross for at han nylig havnet i konflikt med Ten Hag.

En annen overraskelse fra de siste dagene er hvordan Aaron Wan-Bissaka som de fleste regnet med var på vei bort fra Old Trafford nå faktisk forhandler om en forlengelse.

LES: Sergio Ramos er alt annet enn tilgitt i Sevilla

Manchester Uniteds Champions League-lag

A-liste: Sofyan Amrabat, Altay Bayindir (GK), Casemiro, Diogo Dalot, Antony, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund, Victor Lindelof, Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martinez, Andre Onana (GK), Facundo Pellistri, Sergio Reguilon, Raphael Varane

Club trained: Jonny Evans, Tom Heaton (GK), Scott McTominay, Marcus Rashford, Luke Shaw

Association trained: Harry Maguire, Mason Mount, Jadon Sancho, Aaron Wan-Bissaka