Var ikke en spiller for Mourinho.

Den 29 år gamle landslagsbacken Danny Rose byttet ut Tottenham med Newcastle i overgangsvinduet, der han – i motsetning til for Spurs – har fått godt med spilletid.

Kommentarene til den nye Tottenham manageren Jose Mourinho fra mr Rose er ikke fylt med kjærlighet.

Les: Jose Mourinho er gretten og angrer allerede han tok Tottenham jobben

«Jeg føler ikke at jeg ble gitt like stor sjanse som alle andre i forsvaret», sier Danny Rose til BBC Radio 5 Live.

Rose forteller den engelske radiostasjonen at han ønsket å spille under José Mourinho, som i november erstattet Mauricio Pochettino.

Men det var bare fem kamper for Rose under portugiseren, og han forsto raskt at han ikke var Mourinhos mann.»Jeg visste etter en måned at jeg aldri kom til å få spille. Det var vanskelig å gå ut og trene så lenge jeg visste at jeg ikke kom til å spille».

«Det fungerte ikke, men respekt for det han gjør i klubben. Da han overtok, var klubben 12 poeng bak Chelsea, og nå er den fire», sier Danny Rose, som ikke husker sist gang han tenker på Tottenham med glede.

Engelskmannen hadde etter en kneskade problemer med å gjenvinne formen som gjorde ham til en av Premier Leagues beste backer.

«Jeg vil gjerne være den spilleren jeg var for tre år siden. Jeg trodde jeg skulle komme tilbake og være den spilleren etter skaden, men fikk en brutal oppvåkning», sier Danny Rose, som håper at han med en god vår i Newcastle kan spille i EM for England

Danny Rose leies ut til Newcastle resten av sesongen. Han har kontrakt med Tottenham til sommeren 2021, men det vil være svært overraskende om han dukker opp igjen i den hvite trøya.

Les: Armand Duplantis har satt ny verdensrekord i stav