Mauro Icardi (foto: galatasaray, twitter)

Få storstjerner har hatt en så kronglete vei som Mauro Icardi de siste årene. Som goalgetter hos Inter Milan siden 2013, gikk det til en brå slutt da det ble full konflikt på forhandlingsrommet. Agentfrue Wanda Nara spilte sin rolle i kaoset der Icardi bli satt på tribunen av Inter-ledelsen. Det ble løst med utleie til PSG. Så permanent overgang til Paris og en tilværelse i skyggen av Messi og resten av gigantene. Nå kommer et overraskende karrierebyks for 30-åringen.

I sommer ble det klart at Icardi dro på seg Galatasaray-drakta permanent etter å ha testet seg på utleie hos klubben. Her har argentineren spilt seg tilbake til formen hos Inter Milan. 38 mål og 11 assists på 46 kamper så langt har fått verdens største klubb til å banke på døra.

LES: Bekreftet: Graham Potter takket nei til spesielt utfordrende trenerjobb

Agent Elio Letterio Pino forteller at han befinner seg i Madrid – og ikke på ferie.

-De har ikke kommet med et offisielt eller uoffisielt tilbud ennå, men vi snakker med Real Madrids ledelse, sier Icardis nye agent til tyrkiske Fanatik.

Det er sjelden agenter legger ut om pågående prosesser, så dette er helt klart en stor greie for Pino. Ikke rart, den overgangen så vi definitivt ikke komme for ett år siden.

RADIOSPORTEN: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga