Trenger fortsatt guiding, så hold dere unna. (foto: united, twitter)

Jose Mourinho mente franskmannen ikke var voksen nok for jobben som visekaptein. Hva mener Ole Gunnar Solskjær etter å vært tett på urokråka Pogba?

Merkelappen urokråke kan vi vel kvitte oss med nå. Det begynner å bli mange uker siden Paul Pogba slang med leppa eller bilder på twitter.

Som ild og ild.

Betyr det at franskmannen egentlig er spilleren som skal ha mer ansvar hos United? Vi overlater til Solskjær å tenke høyt rundt dette.

– Han har karakter, påvirker de andre, tar vare på folk og virkelig ønsker å være suksessfull. Han vet at han ikke kan gjøre alt på egen hånd. Han vet at vi er et lag, men du ser personligheten hans og du kan se hva seieren i VM betydde for ham. Så ja, han er kapteinsmateriale, sier Solskjær ifølge TV2.

Har vist at han har god teft. (foto: united, twitter)

Les: Pochettino: «Han er ikke en del av Tottenhams planer»

Men det er ikke hele historien.

-Jeg kjenner ham fra før og når han har det fint med seg selv, tilfører han så mange gode ting med seg, sier United-manageren.

Når han har det fint med seg selv.

Har blitt seg selv igjen. (foto: united, twitter)

Les: City gir seg ikke – skal ha én av de to Golden Boys

Med en forrykende form og fem mål og fire assist på de siste seks Premier League-kampene, virker det som Pogba har det fint med seg selv om dagen.

Leverer Solskjær visekapteinsbindet tilbake til spilleren, vil dette være et sterkt symbol på tillit.

Lederen. (foto: united, twitter)

Tillit gjør at Pogba har det fint med seg selv – og godfølelsen gir scoringer. Høres ut som en god investering. Ikke vent, kast visekapteinsbindet til Pogba!

Les: ESPN: Spilleropprør – Thierry Henry har fått sparken