På lørdag slo Real Madrid Espanyol hele 4 – 0 og ble med det spanske seriemestere med fire kamper til overs. – Det første til en «spontan» feiring på Bernabeu, men det var uten Gareth Bale.

To mål fra Rodrygo i forste omgang og to mål i andre omgang fra Marco Asensio og Karim Benzema sørget for en komfortabel seier for Real, som ligger 17.poeng foran Sevilla på andre. regjerende mestre Atletico Madrid ligger for tiden på 4.plass.

Les: Kan bli klart for tidenes mest spektakulære angrepsduo

Troppen feiret seieren med familiene sine på banen på Bernabeu etter kampen, klubbens skadde og suspenderte spillere deltok også.

Men det var ingen tegn til Gareth Bale, som hadde trukket seg fra troppen i forkant av kampen på grunn av ryggsmerter. – Det er ingen som har rapportert hvor Bale er, men vi vet alle hvor bra golf er for en med ryggsmerter 🙂 🙂

Den spanske journalisten Lucas Navarette bekreftet at Bale ikke var til stede under feiringen.

«Skadde og suspenderte spillere har blitt med på lagets feiring nå. Hver og en av dem. Men ikke Gareth Bale», tvitret han.

Det er ikke klart om Bale vil slutte seg til resten av troppen for klubbens sedvanlige feiringer ved Cibeles-fontenen i Madrid sentrum.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Og Real Madrid-fansen har reagert sint på hans manglende oppmøte på Bernabeu.

«En spiller som ble stolt av klubben og gitt en langsiktig kontrakt, men som bestemte seg for å stadig vise forakt for klubben fordi trenerne hadde frekkheten til å kreve konsistens fra ham på banen. Det er ikke min legende», skrev en fan på Twitter.

En annen skrev: «Bale nektet å være en del av Real Madrids feiringsgruppe. Få den karen ut av klubben. Jeg vil ikke se ham på benken engang lenger.»

Les på engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver

Madrid-trener Carlo Ancelotti har allerede bekreftet at Bale vil forlate klubben når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen.

«Jeg har et godt forhold til ham og resten av spillerne,» sa Ancelotti tilbake i februar.

«Personlige relasjoner er sterke når alle viser respekt og han har alltid gjort det og har aldri sviktet meg i den forbindelse.

«Tidligere har han ikke hatt stor motivasjon, men han ønsker å avslutte ting her på en god måte.

«Bale har hjulpet denne klubben med å vinne Champions League, Copa del Rey, og det ville være bra for karrieren å skrive seg ut på et høyt nivå.»

Bale har scoret 106 mål på 258 kamper for Madrid siden han kom til klubben i en overgang på 85,3 millioner pund fra Tottenham i 2013.

Han har vunnet tre La Liga-titler og Champions League fire ganger mens han var på Bernabeu.

Totalt har han vunnet 15 trofeer med Madrid og kan likevel legge til denne tellingen – med klubben fortsatt i kamp i Champions League denne sesongen.

For å prøve å roe ned gemyttene kom Gareth Bale med følgende melding dagen derpå.