Khvitsja Kvaratskhelia har ikke hastverk med å flytte på seg. (foto: Napoli)

Han var forrige sommer en av de hotteste vingene på markedet – og er det fortsatt. Denne uken var Khvicha Kvaratskhelia med på å spille Georgia til sitt første EM-sluttspill. I Premier League gjør verdens beste klubb seg klar for en potensiell signering av 23-åringen med det ville rykket. Alt ser ut til at det går mot den store overgangen for spilleren som for rundt to år siden befant seg hos Dinamo Batumi. Nå kommer signaler om at exiten fra Napoli stanses.

Ifølge HITCs kilder satser Manchester City på en solid forsterkningsrunde på sommerens overgangsmarked, der fremtiden for Grealish på Etihad er usikker, spesielt når City er linket til Napolis venstreving Khvitsja Kvaratskhelia. Det blir neppe den georgiske landslagsspilleren som lager utfordringer for Grealish.

LES: Dør åpnes for spektakulær Bayern-retur for legenden Franck Ribery

For ifølge Calciomercato har forhandlingene mellom Napoli og Kvaratskhelia fått et endelig gjennombrudd. Det italienske mediet melder partene er så godt som enige om forlengelse av kontrakten som løper ut 2027. Dette betyr at 23-åringen har forhandlet til seg bedre betingelser og klubben en solid utkjøpsklausul som skal holde beilere som City litt på avstand.

Neste skritt er å få detaljene på plass for den nye kontrakten, møtet er satt til etter sesongavslutning. Spilleren med det tungebrekkende navnet blir i den italienske havnebyen.

ENGELSKE KLUBBER: Ti av de beste spillerne Jürgen Klopp ikke fikk