Everton flyr høyt om dagen med managerlegende Carlo Ancelotti ved roret, til tross for to strake tap, nå sist mot Newcastle befinner de seg på 3djeplass i Premier League.

Real Madrid-midtbanespilleren Isco skal være «opptatt» av å gjenforenes med tidligere manager Carlo Ancelotti i Everton. (Ancelotti var Real Madrid manager fra 2013 til 2015)

Les: Jamie Redknapp: «Solskjær ønsket ikke Donny Van de Beek»

Zinedine Zidane, Isco

Real Madrid manager Zinedine Zidane har trolig svartelistet Isco etter han ble filmet før Clasico forrige helg mot Barcelona og klaget til lagkameratene om manglende spilletid. Forholdet mellom de to skal før dette vært anstrengt og et januar salg er ganske så sannsynlig.

Kommentaren som kom var negativ for det videre livet på Santiago Bernabéu, men det har også vekket Carlo Ancelotti som girer opp for en overgang i januar.

Les: Har åpnet portene til inkabyen Machu Picchu igjen

The Mirror skriver at den spanske playmakeren er opptatt av å gjenforenes med ikke bare Ancelotti, men tidligere lagkamerat James Rodriguez også, som har hatt en revitalisering av sin karriere på Merseyside.

Los Blancos skal ha snakket med spillerens representanter, og vil vurdere en låneavtale, så lenge en forpliktelse til å kjøp er inkludert.

Arsenal, Juventus og Sevilla skal også være på listen over interessenter.

Carlo Ancelotti, James Rodríguez
Everton skal etter suksessen for Ancelotti også på overgangsmarkedet i sommer være villig til å høre en runde ekstra på hva managerlegenden har å komme med. I tillegg til Rodriguez raidet Ancelotti sin ex klubb Napoli for å hente inn den defensive midtbanespilleren Allan, mens boks-til-boks-midtbanespilleren Abdoulaye Doucoure fra nedrykkede Watford.

Mye av Evertons suksess i den tidlige sesongen skyldtes Rodriguez, så vel som den engelske angriperen Dominic Calvert-Lewin – som scoret i klubbens innledende fem seriekamper, og scoret utligningen i et veldig omstridt Merseyside-derby mot Liverpool.

28 år gamle Isco ser på Everton og Ancelotti som hans beste sjanse for å bli en del av Spanias EM og VM lag, slik det er nå med benkesliting i Real Madrid er det en mulighet som svinner litt hver eneste dag.