Maestro. (foto: real, twitter)

Etter bråket hos Man United mellom Ronaldo og Erik Ten Hag og clinchen mellom den portugisiske landslagstreneren og 37-åringen i VM, fikk Ancelotti spørsmålet om Ronaldos problemfylte oppførsel. Den italienske reven skjønte ikke spørsmålet, For ham var Ronaldo en løsning, ikke et problem. Nå har de to hatt en prat i Saudi-Arabia.

I 8.-delsfinalen mot Sveits benket den portugisiske landslagstreneren fotballikonet. Portugal viste seg å klare seg utmerket uten 37-åringen på banen, kampen endte med 6-1 seier uten scoring fra innbytter Ronaldo. Etter kampen kom en kommentar fra trener Santos at han ikke hadde vært fornøyd med måten Ronaldo hadde oppført seg da han ble skiftet ut i kampen mot Sør-Korea.

LES: Liverpool løser sitt midtbaneproblem i løpet av noen få dager

Ancelotti fikk da spørsmål om hva han mente om sin tidligere stjerne.

-Hva er problemet?… Jeg var trener for ham i to år og hadde aldri problemer. Tvert imot løste han mine problemer. Han scorer et mål per kamp, så hvordan kan man betrakte ham som et problem. Han trener godt, han tar seg av alle detaljer. For meg var det enkelt å trene ham. Han er en enestående spiller, sa Ancelotti til Corriere dello Sport i desember.

Etter dette har halve fotballverden rast over valget til «den enestående spilleren» til Real-manageren. Denne uken har Real Madrid vært på tur til Saudi-Arabi for å forberede seg til Supercup, der Ancelotti selv fikk treffe Ronaldo i hans nye omgivelser.

-Ronaldo har det fantastisk og er veldig motivert. Han er kjempefornøyd med klubben og landet. Det ser ut til at han har truffet det riktige valget, sier Ancelotti til Marca.

Maestro har talt.

LES OGSÅ: Ny forsterkning på vei til Chelsea: Har lagt inn bud på 300 millioner