I Fjor kunne suksesstrener Fredrik Söderström ikle seg gullhjelm.

I årets sluttspill i Ishockey var det Storhamar og Frisk Asker som braket sammen i finalen hvor Frisk Asker, litt overraskende, etter en slapp sesong ble norgesmestre. 

Storhamars beste kort i kampen om heder og ære suksesstrener Fredrik Söderström gir seg som trener for ishockeyklubben Storhamar. – Nå har han lyst på nye utfordringer.

«Vi fikk beskjed av Fredrik i dag, og det er selvfølgelig leit. Vi skulle mer enn gjerne beholdt ham, men nå har Fredrik valgt å gå videre med livet sitt. Da må vi respektere det» sier daglig leder Pål-Jan Stokke i Storhamar til TV 2.

Les: ESPN: Manchester United klar for ny keeper til 1,2 milliarder kroner

Norsk Hockey er absolutt på vei opp og er mer populært en noen sinne, det at en trener med så stor suksess velger å gi seg etter bare to år viser at vi fortsatt har et stykke å gå før det blir en interessant arena også for de aller beste.

Söderström, som var på utgående kontrakt denne sesongen, la selv ut beskjeden om at han forlater klubben på Twitter. Der takker han for to fine år i Storhamar, og han takker samtidig spillere, ledere og alle krefter rundt klubben.

Svensken ledet Storhamar til klubbens første NM-gull på ti år i 2018. Denne sesongen ble det finaletap mot Frisk Asker.

41-åringen med fortid i Allsvenskan har alltid vært en frittalende person, og har ikke vært redd for å komme med sine meninger om norsk hockey. – Nå sist sa han hva han mente om ledelsen i Hockeyforbundet under finalespillet i Norgesmesterskapet. Les om saken på TV2