Hjem Fotball Gir seg på grunn av for stor arbeidsbelastning
Gir seg på grunn av for stor arbeidsbelastning

Gir seg på grunn av for stor arbeidsbelastning

september 14, 2017

Tidligere landslagstrener i langrenn Morten Aa Djupvik overtok jobber som idrettssjef i Norges Skiskytterforbund for litt over 2 år siden, nå melder han avgang på grunn av for stor arbeidsbelastning. 

Det er NRK som melder dette idag. I tillegg til å jobbe med både langrenn og skiskyting har han vært ekspertkommentator på stats kanalen.

Norges Skiskytterforbund bekreftet tidligere torsdag i en pressemelding at Morten Aa Djupvik trekker seg fra stillingen sin som idrettssjef.

Var ikke så sliten likevel

Bare noen timer senere ble Djupvik presentert som ny HR-manager i Start.

Jeg hadde ambisjoner om å bli med skiskytterne til etter OL. Men så fikk jeg en telefon sånn inn fra siden fra Kristoffer Langeland, og muligheten til å være med på å utvikle den største merkevaren på Sørlandet, og det var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Start mener alvor og er virkelig entusiastiske og vil inspirere barn og voksne til å forfølge sine drømmer på Sørlandet, sier Djupvik til TV2.

Start har ambisjoner om å rykke opp i Eliteserien og befinner seg på på andreplass i OBOS-Ligaen et godt stykke bake ledende Bodø/Glimt

 

 

Les også: