Manchester City sendte United over til den røde delen av Manchester med 4-1 tap. På lørdag er det ingen bønn for de røde djevlene, da må poengkontoen fylles opp med tre poeng mot Tottenham. Rangnick hadde i det minste to gode nyheter før kampen.

Først om Luke Shaw og McTominay: -Shaw er fortsatt ute. Han testet positivt for korona i går og Scott McTominay er et spørsmålstegn. Han hadde noen problemer med leggen, så vi må vente å se til etter trening i dag. Akkurat nå er det mest sannsynlig at han ikke er med i helgen, for da risikerer vi at han ikke er med mot Atletico på tirsdag, sier Rangnick på fredagens pressekonferanse.

Les: Juventus er gode med timing – Har satt sammen et team som skal hente fire Chelsea-spillere

Okay, Shaw og McTominay ute.

-Cristiano gjenopptok trening på torsdag. Han trente hele session… Han trente godt som resten av gruppen, så jeg vil tro at han står til rådighet i morgen (lørdag). Ronaldo og Cavani er begge tilgjengelig til kampen.

Lørdagens kamp mot Tottenham er en must win kamp for begge klubbene. Det står om Champions League-kvalikplass, der Arsenal har skaffet seg et momentum som kan ende i at både Conte og Rangnick står utenfor CL-moroa neste sesong.

Les: Erling Haaland endelig klar for Dortmund

Da får United-supporterne glede seg over at matchvinnerne Ronaldo og Cavani er klare til lørdag for å gjøre det de kan best.