Mr. Ferdinand er fortsatt omsvermet.(foto: united, twitter)

Rio Ferdinand har fulgt gamleklubben sin tett som fotballprater. På spørsmål om hva han syntes om det kommende 25 % kjøpet til Ratcliffe av Manchester United, sier han rett ut at det er for tidlig å si, men United-legenden har heller ikke noe problem med å akseptere at Glazers takket nei til totalsalg av verdens dyreste største klubb til den qatarske sjeiken.

-Vi er fortsatt «i mørket» med hensyn til hvordan 25% eierandel ser ut, hva det betyr, hva det beløper seg til. Jeg tror at hvis du spurte alle Man Utd-fans på planeten om de så denne typen utfall for klubben når det gjelder eierskap, ville de sannsynligvis ha sagt nei. De var ute etter å se et helt nytt eierskap komme inn dørene, det har ikke blitt til, begynner Ferdinand til 90min.

LES: Julian Draxler forlot banen før kampslutt

-Så nå sitter fanbasen der og venter på å bli forklart hvor dette sender klubben og hva som er retningen nå, hvilke roller og ansvarsområder, hvordan ser den 25%-eiendelen ut fra hverdagen i fotballklubben. I andre virksomheter når det er massevis av annen virksomhet rundt oss, trenger de egentlig ikke fortelle oss hva de gjør. Men jeg tror det er veldig annerledes med en fotballklubb. Bare kommunikasjonen, de åpne kommunikasjonslinjene, jeg tror det er noe fansen har ventet på, håpet på, sett etter, fortsetter Ferdinand.

Kommunikasjon har ikke vært Glazer Boys sitt sterke feil, nei.

-Jeg tror at hvis Sir Jim Ratcliffe skal gå inn der, vil det være en klok avgjørelse av ham å ta over det området av fotballklubben også (kommunikasjonen).

Glazers slipper kommunikasjonen (eller manglende sådan) Ratcliffe tar over kommunikasjonen.

LES OGSÅ: Kan sikre seg historisk målscorer for 20 millioner euro!

Ferdinand anbefaler supporterne å svelge skuffelsen med å ikke bli kvitt amerikanerne som eiere.

-Det er åpenbart at det bare ikke fungerte for Glazers (salg av 100 prosent), gutta som har kontroll. De har rett til å bestemme hvem som skal komme inn i fotballklubben og hvilken avtale som passer dem best. Denne avtalen passer dem best som familie, og noen liker det kanskje ikke, men du må respektere det og si: «Ok, hva er det neste beste scenarioet for fotballklubben?»

Man Utd-supporterne svelger skuffelsen og støtter det nest beste.