Giorgio Chiellini

Den italienske backen Giorgio Chiellini er klar for noe nytt etter nesten 18 år i Juventus, men han har ikke tenkt til å gå til klubben hans tvilling Claudio Chiellini er sportsdirektør i, i hvert fall ikke enda. Pisa Sporting Club ligger på et for lavt nivå for en som har ni seriemesterskap, en rekke cuptrofeer og har vunnet EM.

Goal melder at veteranen som kom til Juventus i 2005 fra Fiorentina ser mot USA. – Han har allerede vært i kontakt med LA Galaxy og Dallas som begge naturlig nok ønsker seg en bauta i sine forsvar. 37 åringen var i fjor i kontakt med Inter Miami, men de har allerede pushet grensen for antall spillere med unntak fra lønnsbegrensinger.

Giorgio Chiellini har vært en bauta for Juventus i årrekke, men nå går æraen mot slutten for 37-åringen.

Les: Paris Saint-Germain har tapt 2,2 milliarder

Denne sesongen har Giorgio Chiellini spilt 19 Serie A kamper og har det egentlig som plommen i egget. – Han har også et meget godt forhold til Massimiliano Allegri. Det er forståelig man etter så lang tid har lyst til å prøve noe nytt før man endelig legger fotballskoene på hylla.

Juventus ligger på fjerdeplass i Serie A med god margin ned til Roma på femte. – De er i praksis kvalifisert til neste års Champions League.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!