Enrique skal være glad han ikke endte opp hos Napoli. (foto: psg, twitter)

Det må ha vært en lettelse for PSG-bossen denne uken å kunne presentere ny trener. I tradisjonens tro sparkes Galtier for å ha feilet i Champions League, Enrique har ledet Barcelona helt inn til Trofébordet i den øverste europeiske turneringen, forventningene er at spanjolen har den nødvendige verktøykassa til å lykkes i Paris.

Den tidligere spanske landslagstreneren får ingen rolig innkjøring, for i sin første uke på jobb gikk han inn i en skikkelig storm med PSGs ultimatum til Mbappé og nå også et spilleropprør.

LES: Refser klubben for behandlingen av De Gea

På samme pressekonferanse som Enrique ble presentert som ny PSG-trener, gikk styrelederen ut og ga klar beskjed at det er umulig for PSG å la sin største stjerne gå gratis neste sommer: Forleng, eller bli solgt. I et intervju kritiserte 24-åringen PSG og Ligue 1 og signaliserer med dette at han har ingen planer om å forlenge.

Nå har flere av medspillerne fått nok. Ifølge The Athletic og Sky Sports har seks ikke navngitte PSG-spillere troppet opp på kontoret til klubbpresident Al-Khelaifi for å vise sin misnøye med den selvkronede kongen av fransk fotball.

LES OGSÅ: Arsenal-stjerne fisker endelig opp signaturpennen

Vi ønsker Luis Enrique lykke til med sin andre uke på jobb.