Med Cavani inn her, blir effekten mangedoblet. (foto: united, twitter)

Når United-legende -og Sky Sports kommentator Gary Neville analyserer Manchester United, tar vi alltid på «dette er mannen som er nødt til å sikre overskrifter»-filteret. Når Ryan Giggs åpner kjeften, da blir det United unplugged.

United sendte Romelu Lukaku til en evig takknemlig Antonio Conte. Riv ruskende vurdering, eller ikke, Solskjær står uansett uten en erfaren senterforward i sin beste alder.

Les: Avgjort etter første kamp: Ingen kan nekte Bayern München Champions League-titlen

Så da Edinson Cavani ble sommerens fangst for United, ble Woodwards mellomløsning dømt nord og ned. Så begynte United å vinne. Cavani måtte fortsatt riste av seg månedene med sauegjeting i hjemlandet, men Solskjær «startet sesongen» endelig mot Newcastle – og fortsatte mot PSG på tirsdag.

Fortsatt uten Cavani.

Dermed kommer en av verdens råeste målmaskiner de siste ti årene inn på laget og til manageren som allerede lykkes.

Les på F7: På tirsdag sto Messi alene på toppen i Champions League

Når vi hører Ryan Giggs spå hva som skjer når Cavani knyter på seg kampstøvlene, får vi ståpels på armen.

-Jeg møtte Cavani i min andre kamp for Wales, og han var bedre enn Luis Suarez i denne kampen. Jeg trodde ikke han var god. Han var en skikkelig håndfull, mimrer Giggs til Webby & Neill´s YouTube channel.

Bedre enn Suarez.

Det var da, hva nå?

-Han har ikke spilt på en stund, så han kan være litt rusten. Men det de får, er en senterforward som jeg tror mange av supporterne har skreket etter. En skikkelig senterforward som kan lede linjen. Vi har Marcus, Martial som er halvt ving, halvt senterforward. Cavani er en forward, a target man, fortsetter Giggs.

Spilleren United har savnet.

-Han har erfaringen. Jeg håper han får samme påvirkning som Bruno hadde, at han gjør spillerne rundt seg bedre, avslutter Giggs.

Get ready to be mesmerized.

Les: Leeds har kastet seg inn i duell med West Ham om knalltøff midtstopper