Sebastien Haller

Ajax-spissen Sébastien Haller var ikke fornøyd med West Ham og London-klubber var ikke så fornøyde de heller. Etter et trist to års opphold hentet Ajax han i fjor sommer og fikk en umiddelbar suksess inn portene på Johan Cruijff ArenA.

Så god har Haller blitt at ingen er stiller seg undrene til at Bayern München, hvis de skulle miste Robert Lewandowski har han som sin favoritt. 27 åringen har scoret hele 33 mål på 39 kamper denne sesongen, noe som førte til massiv kritikk overfor den franske landslagssjefen Didier Deschamps at han i sin tid lot Sebastien Haller melde overgang til Elfenbenskysten.

I et møte i 2019 forklarte Didier Deschamps med en «ovenfra og ned» holdning til Sebastien Haller at ikke alle kunne spille for verdens beste landslag, selv om man har vært god i aldersbestemte lag i en årrekke. – Etter å ha ventet i flere år på muligheten til å spille for Frankrike ble han tatt imot med åpne armer av landslaget til sitt andre hjemland.

Les: Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder

Erik ten Hag er Sebastien Haller sin manager og nå som det er klart han overtar Manchester United etter endt sesong, tipper de fleste han velger å bli med på flyttelasset istedenfor å melde overgang til tysk fotball.

Det er to år igjen av avtalen som binder Sébastien Haller til Ajax. – Prisen før Bayern München meldte seg på i kampen om ham lå på rundt 35 millioner pund. – Fortsatt sterke resultater på banen og interesse fra flere klubber har en tendens til å dra prisen opp.

Les: Christopher Barrera har nådd det først målet sitt i Valencia