Ismaïla Sarr

Med sist sesongs suksess friskt i minne og med usikkerhet omkring økonomien fremover mente Liverpool manager Jürgen Klopp at det slettes ikke var nødvendig å bruke penger denne sommeren på nye spillere.

Så langt har det vært rimelig balanse i regnskapet:

Inn: Mateusz Musialowski (ikke oppgitt, SMS Lodz), Fabian Mrozek (ikke oppgitt, FC Wroclaw), Kostas Tsimikas (Olympiacos 11,7 millioner pund)

Ut: Dejan Lovren (Zenit St. Petersburg 10,9 millioner pund), Adam Lallana (gratis, Brighton), Nathaniel Clyne og Andy Lonergan (løslatt), Morgan Boyes (lån, Fleetwood).

Les: Marca: Et lite problem må løses før Luis Suarez og Cristiano Ronaldo blir lagkamerater

Nå ser det ut til at tanken om å spare er fullstendig glemt, talkSPORT melder at Liverpool planlegger et bud på den 22 år gamle Watford-angriperen Ismaïla Sarr. – De legger ikke noe papp imellom og byr voksne 40 millioner pund.

Liverpool har allerede en et imponerende angrep, det er bare å se på hva de får til og nevne navn som Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. Jürgen Klopp sa flere ganger i vinter og etter Premier League startet igjen at kampprogrammet er for tett for en tropp som er tynn. – Flere spillere i avlastende roller er nødvendig.

Watford har en elendig sesong bak seg, men det er ikke nødvendigvis Ismaïla Sarr sin skyld, han har vært et av få lyspunkter siden han kom fra Rennes for et år siden.

Ismaïla Sarr er fantastisk god og minner i spillestil om Sadio Mané selv om han har forholdsvis langt igjen opp til det nivået.

Les på Helsesjefen: 15 grunner du alltid er sulten