Dette er IKKE bildet av en sør-amerikaner som mistrives. (foto: united, twitter)

Denne uken gikk Solskjær ut og fortalte verden at han ikke visste om Cavani blir på Old Trafford, og at han hadde respekt for usikkerheten til 34-åringen. Det var før Tottenham-kampen, Granada-kampen, og før søndagens 3-1 seier mot Burnley.

Cavani-scoring mot Tottenham, Granada, det samme mot Burnley. Scoringer som har bidratt til at United er i semifinalen i Europaligaen og bare 8 poeng bak Premier League-lederen i lyseblått.

Forrige uke kom i tillegg rådet fra en av personene Cavani har hørt på siden 2008.

Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr. Uruguay, Oscar Tabarez. Den urugayanske landslagstreneren har ledet Cavani i den lyseblå drakten siden 2008, en person 34-åringen vet å stole på.

Tabarez

Så hvilket råd kom fra Tabarez?

Ifølge Depo var rådet at Cavani og Uruguay har mest å tjene på at 34-åringen blir i Europa i det minste til VM i Qatar (november/desember 2022 ).

Les på F7: Nå kommer du tett på livet til Georgina Rodriguez kjæresten til Ronaldo

Han spiller, han scorer, han smiler og klubben hans er kandidat til å hente hjem trofeer. Boca Juniors venter forgjeves med tilbudet sitt om treårskontrakt. Cavani gidder ikke å reise til Sør-Amerika etter denne uken, banna bein.

Les: Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland