Gerard Pique

Den 34 år gamle backen Gerard Pique kan være inne i sin siste sesong. Dette avslører han i et intervju til spanske La Sotana: «Jeg kan ikke garantere at jeg kommer til å være her neste sesong»

Han har nettopp startet sin fjortende seniorsesong med Barcelona. Etter å ha forlatt klubben for Manchester United i en alder av 17 år for Manchester United. (Han var i fire år og gjorde 23 kamper), han kom tilbake i 2008 og har vært lojal mot klubben siden.

Les: Le Figaro: Zidane har funnet drømmejobben

Men snart kan karrieren være over. I et nytt intervju med spanske La Sotana åpner Pique nå for at inneværende sesong kan bli hans siste. «Jeg vil avslutte karrieren min i Barcelona. Dette kan være min siste sesong, ja, sier Pique til La Sotana og fortsetter:

Jeg tar det ett år om gangen, så jeg kan ikke garantere at jeg kommer til å være her neste sesong. Den dagen jeg føler at jeg ikke lenger kan hjelpe Barcelona, ​​legger jeg skoene på hylla.

Pique har kontrakt med Barcelona til 2024. Tidligere i sommer tok han et betydelig lønnskutt slik at Barcelona kunne registrere de nye oppkjøpene Memphis Depay og Eric Garcia på grunn av klubbens store økonomiske vanskeligheter.

Les: Daniel James vet godt hvorfor han ikke lyktes hos Manchester United

Hvis du har lyst til å se en rekke bilder av Gerard Pique som ser alvorlig inn i kamera, ta en tur innom hans Instagramprofil