Georginio Wijnaldum og Paul Pogba kan bli kollegaer!

Helt siden den franske superstjernen Paul Pogba satte verdensrekord i overgangen tilbake til Manchester United i 2016 har Juventus forsøkt å snike han tilbake for en billig penge. Sjefene på Old Trafford har stått imot presset og bøtter med slitsomme stunts fra Pogba sin agent. Manager Ole Gunnar Solskjær har til og med forsøk å få han til å virke like bra for de røde djevlene som for Frankrike.

Tidligere Liverpool stjerne Georginio Wijnaldum er proffere, men av en eller annen grunn verdsatt langt lavere enn Pogba.

Les: Klarte ikke å hente midtbanespiller til Juventus, nå akter Paratici å lykkes for Tottenham

Starten på en opptur og starten på en nedtur

Georginio Wijnaldum meldte overgang til Liverpool 22 juli 2016 og markerte på mange måter starten på en opptur på Anfield og noen dager (9.august) senere kjøpte Manchester United Paul Pogba tilbake fra Juventus. Liverpool betalte 27 millioner euro, mens Manchester United måtte ut med 105 millioner euro.

Den franske storklubben har penger nok til å eksperimentere og gjør det villig vekk. – De snappet for noen dager siden Georginio Wijnaldum foran nesa på Barcelona på en gratis overgang og nå setter de alle kluter inn på å hente Paul Pogba.

Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino har møtt de begge mange ganger fra sin tid som manager i Tottenham. – Han vet hva som som bor i dem. Under VM i Russland var Paul Pogba genial og en svært viktig del av gullet og han viser svært gode takter også i EM.

Tanken er Paul Pogba hjemme i Frankrike i humør og i form skal danne en supersterk midtbane sammen Georginio Wijnaldum på et lag som har avsluttere i verdensklasse.

Le Parisien melder at Paris Saint-Germain planlegger et tilbud for midtbanespilleren som Manchester United umulig kan si nei til.

Les: Sergio Ramos takket ja til Real Madrid, men da var tilbudet makulert