Etter en trepoenger som ikke ble vunnet på elegant vis ønsket Napoli manager Gennaro Gattuso å forklare sine fans at man noen ganger rett og slett trenger å vinne på en «stygg» måte.

«Det er ikke alltid mulig å være Brad Pitt», sier han ifølge Football-Italia.

Les: Lyon skal endelig ha godtatt bud på Moussa Dembélé

Napoli beseiret Udinese 2-1 borte søndag i Serie A. Lorenzo Insigne ga laget sitt ledelsen fra straffemerket i det 15. minutt, men så utlignet Kevin Lasagna for Udinese etter 27 minutters spill. Kampen så ut til å ende med uavgjort, men på overtid dukket Tiemoue Bakayoko opp i sekstenmeteren og ga Napoli en 2-1-seier.

Nå uttrykker Gennaro Gattuso glede over seieren. Han mener at laget ikke alltid kan vinne med godt spill, men noen ganger må det ta «stygge» seire også.

• «Napoli vil alltid ønske å spille vakkert, men noen ganger er det også bra å være litt stygg. Det er ikke alltid mulig å være Brad Pitt med blondt hår og blå øyne. Noen ganger må man være litt stygg, som meg»

Les: Usikkerhet om tre stjerner kaster Chelsea inn i kampen om United og Liverpool mål

Napoli er nå på femteplass i Serie A med ni poeng opp til serieleder AC Milan, men med en kamp mindre spilt i ligaen.

Udinese – Napoli 1-2

15′ 0-1 Lorenzo Insigne
27′ 1-1 Kevin Lasagna
90′ 1-2 Tiemoué Bakayoko