Minner styggelig om prosessen med Sancho. (foto: united, twitter)

Manchester United har tradisjon for å ha Premier Leagues beste keeper mellom stengene. David de Gea har i flere år vært nettopp dette. Så sa det brått stopp.

Roy Kean var helt i fyr og flammer der han satt i dressen sin og kommenterte gamleklubbens kamp mot Tottenham. Den som fikk mest pepper var David de Gea for måten han slapp inn Steven Bergwijns scoringsforsøk.

Les: David de Gea er så fullstendig overvurdert!

Gary Neville, også iført dress, legger vekk kraftuttrykkene og velger å analysere situasjonen for United.

Den tidligere United-stjerna mener De Geas forutsigbare briljans på banen forsvant da han og Spania gikk må smellen i VM 2018 i Russland.

-Han var den eneste spilleren United kunne stole på de siste fire årene, men han er ikke lenger den samme. Når formen dropper for seks måneder er det a blip, men når det fortsetter i et år begynner du å bli bekymret. Når det går over to år, er det permanent, sier Neville på podcasten sin.

Les på Popidol: Har startet arbeidet med «Evil dead 4»

Og fortsetter uten pustepause:

-Dette er en rettferdig beskrivelse av De Gea når han gjør alle tabbene. Noe han aldri ville ha gjort tidligere, han var alltid noen du kunne stole helt på, sier Neville.

Så hvor ligger det, Gary?

-Det kan bare være en selvtillits greie. Armene, beina og kroppen er den samme, det må være mentalt, avslutter Neville bombastisk.

Etter kampen mot Tottenham gjorde Solskjær sitt for å backe keeperen sin, men åpnet samtidig døren for endringer.

-Dean (Henderson) har gjort noen riktige valg de siste årene og har utviklet seg fantastisk. Vi tar med dette når vi skal bestemme hvor han spiller neste sesong, men så langt har ingenting blitt avgjort, sier Solskjær ifølge Goal.

Akkurat nå kan det virke som David de Gea ville hatt godt av å ha Uniteds fremtidige keeper pustende i nakken på Old trafford allerede neste sesong,

Tricky, denne her.

Les: Nå kommer budet Manchester United ikke ønsker