Pierre-Emile Højbjerg prøver å danse seg fri.

Selv før den franske superstjernen Paul Pogba ble avslørt som en juksemaker var hans klubb ute etter en erstatter på midtbanen. – En av de aktuelle var danske Pierre-Emile Höjbjerg som befinner seg på en «UT, hvis de får godt betalt-liste» hos Tottenham

Pogba kom tilbake til Juventus fra Manchester United på en gratis overgang i fjor sommer han har stort sett vært skadet eller under opptrening siden da. 30 åringen har blant annet vunnet VM med Frankrike.

Det var fortsatt et lite håp hos Juventus at Paul Pogba skulle finne tilbake til fotballen etter å ha vært skadet, uinteressert og ufyselig i flere år, – Det håpet ble borte for nesten en måned siden da han testet postivt for testosteron.

I dag smalt nyheten om at Paul Pogba sin B-prøve også var positiv. Corriere dello Sport skriver at Pogba vil bli avhørt innen en uke, hvor målet for ham er å bevise at han ikke gjorde dette med vilje. Suspensjon på to år hvis han ikke gjorde det med vilje fire år hvis det var med overlegg.

Les: Paul Pogba er ute for alltid!

Pierre-Emile Höjbjerg har sentral siden han meldte overgang fra Southampton til Tottenham sommeren 2020. Han spiller fortsatt mye for Tottenham etter ankomsten til suksessmanager Ange Postecoglou, men ofte starter han kampene fra benken.

Paul Pogba er i praksis ferdig selv om han har avtale med Juventus frem til sommeren 2026. – En erstatter må på plass og det raskt. Så snart vinduet åpner i januar vil Juventus fornye og intensivere sitt ønske om å signere Pierre-Emile Højbjerg.

Tottenham har priset Pierre-Emile Højbjerg til 30 millioner euro i sommer. – En eventuell overgang nå som Tottenham har så stort suksess i Premier League vil bli dyrere, skal vi tippe vil en pris ligge nærmere 50 millioner euro.

Tottenham har før morgendagens møte hos Premier League nykommeren Luton Town 17.poeng på en andreplass. Et poeng bak Manchester City.

Les på Radiosporten: Sier nei til Bayern og sikrer gigantisk lønnsøkning