Den tidligere så ekstremt dyktige direktør på Stamford Bridge.

Fremtiden er svært usikker for Chelsea etter eier Roman Abramovitsj ble «tvunget» til å selge klubben. Manager Thomas Tuchel sier han elsker klubben og ønsker å være med videre, mens engelsk presse mener at den russiske oligarken sin høyre hånd direktør Marina Granovskaia blir med ut portene på Stamford Bridge til tross for at hun gjør en ypperlig jobb.

Det er mer usikkerhet, om men av mer normal karakter, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen har begge ikke forlenget sine kontrakter som går ut om noen måneder. -Danske Andreas Christensen skal være millimetre fra en overgang til Barcelona mens Antonio Rüdiger meget vel kan fortsette i Premier League selv om også han er ryktet til både La Liga og Bundesliga.

Les: Paul Pogba har fått et kontraktstilbud han liker

Chelsea som enda ikke har nedjustert sine budsjetter for sommeren har startet arbeidet med å sikre Jules Kounde og Raphinha. – De er begge ettertraktede spillere, men den unge midtstopperen Jules Kounde har ekstreme kvaliteter som kan gå inn som en fullverdig erstatter til Antonio Rüdiger og Andreas Christensen. – Han får mye av æren for at Sevilla sin imponerende sesong og andreplass i La Liga.

Franskmannen vil trolig sette i gang en budkrig mellom storklubber i Europa, noe som vil bringe en sluttsum for den som får tilslaget til over en milliard.

Raphinha har også levert en god sesong, til tross for at Leeds har gjort det betydelig svakere enn i fjor, og står med ni mål og to målgivende på 25 kamper denne sesongen.

Les: En svært selvsikker Barcelona manager svarer (nesten) på spørsmålet alle i Norge lurer på før Galatasaray kampen