Gabri Veiga

Årets La Liga-sesong var svært jevn i bunn i år. – Fra 13.plass til 18.plass som er nedrykk skiller bare tre poeng. – Så i siste kamp på søndag for Celta Vigo var det alt å tape!. Bunnlaget tok imot La Liga-mester Barcelona.

Eneste som kunne sikre La Liga spill neste sesong var seier. – Alle under dem på tabellen spilte uavgjort så det ville holdt med uavgjort resultat, men det visste de ikke da de stod opp søndag morgen.

Les: Football-Insider: Declan Rice har sagt «Yes!»

Men ingen grunn til bekymring Celta Vigo har 21 år gamle Gabri Veiga.

Gabri Veiga 2 – Ansu fati 1

Gabri Veiga har vært god gjennom hele sesongen. Totalt er den 21 år gamle midtbanespilleren notert for elleve mål og fire målgivende på 36 kamper. – Det vekker naturlig nok interesse fra større klubber.

The Guardian melder at Chelsea ønsker å signere Veiga og er klare til å «presse hardt» for å få igjennom en overgang. De imidlertid få konkurranse fra både Barcelona og ikke minst Liverpool.

Veiga har en utkjøpsklausul på 40 millioner euro, skrevet inn i kontrakten hans som løper frem til sommeren 2026. Med den interessen kan Celta Vigo minst få utkjøpsklausulen, mer hvis ikke Gabri Veiga velger å aktivere den og heller la kjøpet gå til en budkrig.

LES OGSÅ: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

Gabri Veiga debuterte i La Liga allerede i 2020/21-sesongen. På merittlisten er det 55 førstelagskamper for Celta Vigo.