De er ikke bare "litt" United-spiller. All in or nothing. (foto: united, twitter)

Det er fortsatt tidlig, men vi må innrømme at vi liker det vi hører av Erik ten Hag. Etter at Ralf Rangnick er helt ute av klubben han skulle «redde», går det mot det som kan bli lysere tider for United-supporterne. Nå er det en håndfull managere som har hatt som oppgave med å gjøre nettopp dette i post-Ferguson perioden, men den tidligere Ajax-manageren bringer inn en mentalitet som skal være med på å forme de kommende stjernene hos United.

På turné i Thailand gjøres forberedelsene før sesongstart, et opphold som også gir United-spillerne muligheten til å bli kjent med sin nye manager – og omvendt. Erik Ten Hag har vist hos Ajax hva en gjeng med unggutter kan få til når de gjør seg til en del av lagmaskinen – på fulltid. Ikke bare på kamper, men på hver eneste trening – og på hjemmebane.

LES: Le Parisien: 11 PSG-spillere skal bort!

Nå skal vi ikke rippe opp i problemene United har hatt med noen av sine tidligere akademispillere, men for Erik ten Hag skal de yngre spillerne ha strenge krav til hvordan de legger opp livet sitt for å kunne fortjene å bære den røde djeveldrakta.

Med seg til Thailand har ten Hag: Alejandro Garnacho, Zidane Iqbal, Charlie Savage, Ethan Laird, James Garner, Amad Diallo og Facundo Pellistri.

-Det jeg gjerne vil se, er at de lærer, men også at de viser seg frem, for de skal gjøre seg fortjent til en plass i toppfotballen. De skal gjøre seg fortjent til en plass på laget, begynner United-manageren til klubbens hjemmeside.

Og dette handler ikke om enkeltstående gode dager på trening.

-Det bety at man skal levere hver dag. Det krever en bestemt stil, en bestemt livsstil som de skal tilpasse seg og som de kanskje ikke kjenner til ennå, sier ten Hag.

Som de ikke kjenner til ennå. Hint-hint.

LES: Tysk fotballegende mener Dortmund vinner Bundesliga!

Ten Hag kommer til å sende flere av de unge inn på banen i testkampen mot Liverpool på tirsdag, vi liker det vi hører. Ingen plass for unge primadonnaer.