(c) Bilde: IK Start: Mikael Ugland

Det er ikke en straff å sendes til «øya», det ville vært det om man ble sendt til Robben Island, Bastø, Bygdø eller Alcatraz. Flekkerøy er et trivelig sted sikkert hvor talentet til Mikael Ugland skal videreutvikles.

(Flekkerøy fikk fastlandsforbindelse med en 2 kilometer lang undersjøisk tunnel i 1989).

G18-landslagsspilleren Mikael Ugland (18) skal spille den kommende sesongen i Fløy. Midtbanetalentet går på lån til klubben som rykket opp til PostNord-ligaen i fjor.

Les: Start sender spiller til OBOS-ligaen

Han kan glede seg til toppløse damer i ferien og bibelstripp.

«Mikael er en ung og spennende spiller som trenger å spille på et høyere nivå e nn Start 2 i 3.divisjon. Konkurransen om spilletid på midtbanen i Start er tøff, og da er det bedre at han kommer til en klubb der han kan spille jevnlig. Vi har et veldig godt forhold til Fløy og er trygge på at han vil utvikle seg videre der, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Ugland kommer fortsatt til å trene jevnlig med Start.

– Dette blir en bedre kamphverdag for meg. Jeg skal også holde kontakten med Start mens jeg er i Fløy, så dette blir en god løsning for meg, sier Mikael Ugland.

– Fløy er på vei oppover og kommer til å gjøre det bra. Jeg gleder meg til å bidra og tror dette vil gjøre meg til en enda bedre spiller. Målet er helt klart å komme tilbake til Start og kjempe meg til en plass på A-laget, sier midtbanespilleren.