Den franske vingen Florian Thauvin har signert med Tigres fra Marseille i et som er et skikkelig kupp for det meksikanske laget. – De aller fleste regnet med han ville signere for enten Leicester eller Aston Villa

Thauvin, verdensmester med Frankrike, vil bli en del av Tigres i forkant av Liga MX Apertura oppstarten når hans avtale med Marseille-avtalen går ut i juni. Marseille var rimelig desperate til å få til en forlengelse av Thauvin sin kontrakt, men han hadde ikke glemt hvor lite klubben brydde seg om han i før det tok skikkelig av.

Les: Utrolig, men bekreftet: Neymar har signert!

28-åringen har signert på en femårsavtale, det er den første signeringen av visepresident Mauricio Culebro, en ambisiøs kar som har lovet det kommer mer, mye mer!

Thauvin blir den fjerde franske spilleren som spiller for Tigre, etter Andre Pierre-Gignac, Timothee Kolodziejczak og Andy Delort. Høyrevingen har åtte mål og 10 assists på 42 kamper for Marseille så langt denne sesongen. – Vi var sikre på en retur til Premier League før Tigres kunngjorde sin signering.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

Tigres forventes å annonsere Miguel Herrera som sin nye hovedtrener snart. Hans oppgave er å få mest mulig ut av sin nye verdensmester.