Howe likte hvertfall innsatsen. (foto: newcastle, twitter)

Personlige feil skjer selvfølgelig ute på en fotballbane i kampens hete, men vi finner ikke et annet ord på det når en spiller drar på seg rødt kort etter ni minutter.

Cieran Clark rev ned Norwich-spiller Teemu Pukki da han var i ferd med å spille til seg en åpen målsjanse. Da hadde det gått ni minutter i et type bunnoppgjør Newcastle må vinne hvis de skal sikre plassen i Premier League.

Les: Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper

Det endte 1-1, Jonjo Shelvey hos Newcastle glattet etter kampen over hendelsen med Clark.

-Jeg kommer ikke til å kritisere Ciaran. Hvis han ikke river ned Pukki, ville han løpt igjennom og scoret. Han var nok skyld i at vi fikk det ene poenget, sier Shelvey ifølge Chronicle Live.

Flott at Newcastle-spilleren backer opp lagkompisen sin, men med 81 minutter igjen av kampen hadde det kanskje vært bedre med å fortsette med én baklengs, men med 11 Newcastle-spillere på banen? Newcastle gikk i ledelsen etter 61 minutter med straffescoring av Callum Wilson, Norwich sin utligning kom da det gjenstod 11 minutter av kampen… Vi bare spør.

Vi ønsker Newcastle-spillerne alt vel på kamparenanen, men for oss virker det som presset ved å spille for «den potensielt rikeste klubben i verden» og samtidig oppleve at Championship fort kan bli resultatet neste sesong, kan gi et unødvendig negativt press.

(foto: newcastle, twitter)

Som igjen kan føre til overtenning. På lørdag skal Newcastle opp mot et annet bunnlag, Burnley. Da bør Eddie Howe sørge for at han beholder 11 spillere på banen.

Les: Goal: Real Madrid trygge på at de vinner kampen om en av verdens beste midtstoppere